Winora

Winora elcykel er tysk kvalitet med ultimativ køreglæde. Winora producerer elcykler i topklasse og leveres med godkendte batterier af høj kvalitet. Alle elcykler kører typisk mere en 50 km pr. opladning. Tjek også Gode råd- Køb af elcykel

Winora 3 varer

Underkategorier

 • Comfort

  Winora Comfort har et klassisk design med lav indstigning og behaglig sidestilling. Affjedring i saddel og forgaffel er standard. Winora leveres altid top kvalitet når det gælder design og teknik.

 • Family

  Winora Family -serien blev designet specielt til moderne familier.

  Nyt stilfuld, selvsikker og stærk design. Det nye design er præget dels af en kraftig og elegante linjer. Family har integreret klik-system ligesom de andre Winora modeller, hvor man kan sikre med en kurve, top-boks eller stabile poser med blot ét klik.

 • Urban

  Winora Urban - serien blev designet specielt til at komme hurtig rundt i byen.

  Lækker og smart design somer populært blandt de unge eller dem som gerne vil have en elcykel ud over det sædvanlige.

 • X-serie

  Med det nye batteri modulsystem kan man opbygge sin egen batteripakke på hhv. 400, 500 eller 600Wh. Som tidligere har Winora X-serie en stærk elmotor og funktionel styresystem fra TranzX.

 • B-serie

  Winora B-serie er monteret med Bosch Intuvia. Den integrerede gå-assistance kan også styres ved hjælp af Intuvia. Når det er tid til en pause, skal du blot fjerne den mobile computer for at læse tour data. Bosch Intuvia har endda en USB-port, og du kan du bruge den moderne Ebike computer til at oplade din mobiltelefon eller MP3-afspiller, selv mens du er på farten.

Viser 1 - 3 af 3
Viser 1 - 3 af 3